Training inwonersinteractie

Goed nieuws! Er staat namelijk een training op de planning die Drentse (aspirant) VVD-bestuurders niet willen missen: ‘Inwonerinteractie’. We weten allemaal dat inwonerinteractie niet altijd even makkelijk is en daarom is een training opgezet om deelnemers te voorzien van handige tips en tricks om rol als (toekomstige) bestuurders en volksvertegenwoordigers nóg beter uit te kunnen voeren.

 

Tijdens deze training sta ik samen met Haya trainer Rob Janssen stil hoe het beste om te gaan met verschillende inwoners en hoe betreffende belangen het beste kunt vertegenwoordigen. Daarnaast krijgen deelnemers inzicht in hoe goede interacties met inwoners het politieke proces kunnen helpen, maar ook hoe het fout kan gaan. Het is een praktische training waarmee deelnemers vooral ook zelf mee aan de slag gaan. Het belooft een leerzame sessie te worden, waarin vaardigheden kunnen worden aangescherpt.

 

De training "Inwonerinteractie" vindt plaats op 12 juni 2023 en wordt gehouden in restaurant Meursinge te Westerbork. Vanaf 18:00 uur is er inloop, om 18:30 uur is er de mogelijkheid om met elkaar een hapje te eten. Koffie en thee is gedurende de hele training beschikbaar. Als afsluiting is er (natuurlijk) een biertje en bitterballetje. De training begint om 19:30 uur en eindigt om 22:00 uur. Interesse? Stuur dan een mailtje naar mijn persoonlijk medewerker, t.duijn@tweedekamer.nl. Er zijn nog een paar plekken en vol is vol!